onsdag 20. januar 2010

Resultat av dagens utfordring: Kamferkiste

Solskinn og fuglekvitter e det som fylle mine auge og øyre i dag. For en NYDELIG dag!
Ej sitte ved kjøkkenbordet og får solstrålane midt i ansiktet, ej lete igjen augene og tek nokre djupe åndedrag og nyte det.. stillheita og null stress..

Sannheita e at ej sitte å lena haudet litt til venstre for å unngå dei utrulig irriterande solstrålane som lyse mej midt i fleisen og gjer til at ej ikkje ser so godt dataskjermen!:) (neida, ej skal IKKJE klage)
E litt småstressa fordi ej tok på mej ei utfordring om å blogge om nåke gammalt som ej egentlig ikkje veit so mykje om... berre at den e gammal..hihi


Dokke he vell forstått at det e ei kamferkiste ej skal blogge om i dagens innlegg.. syns det e ei STOR utfordring i sej sjøl, hihi..


Ej lika kista veldi godt, det lukta kamfer inni den og ej syns den gjer litt ut av sej.. Vi he valgt å legge ei glassplate på toppen, og kista he blitt brukt som stovebord i lengre tid når vi flytta ilag for første gong og ikkje hadde so mykje møbla,hihi.

Kista e desverre ikkje mi, men husbonden si, men ej vil no sei at ej eige litt i den ej me no da etter ti års (ikkje) ekteskap,hehe.. ti års samhold heite det vell :)


Dei flotte utskjæringane e utskjært for hånd.. Mykje VAKKERT motiv..
Etter litt etterforsking (les: svigermor) so he ej funne ut at kista e kjøpt i 1995 og e då på sitt FEMTANDE år.
Kista e frå KINA og sida kamfer held møll borte so vart/verte kista brukt til oppbevaring av ting som ikkje blir brukt so ofte, som en e redde for..

Syns beina på kista e stilige..

                                                   

Det var det, håpe ditte innlegge ga dokke noke:)
Ha en fin fin onsdag, ej skal!:)
   


4 kommentarer:

 1. Hei! Takk for koseleg besøk på bloggen min! Denne kista var spesiell? Har sett slike før, men kanskje ikkje så store? Eg viser stort sett berre gamle ting, for huset er fullt av dei :) Og eg trur innlegga blir meir sjelfull slik, enn om ein skal ta bilder av kun nyinnkjøp?

  Ha ein flott onsdagskveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Nyyyydeli kiste ja!!

  Klem frå minstestoresystå til husbonden -
  som fikk same kista den gongen....
  vi bruka den også som bord!!

  SvarSlett
 3. Takk for bidraget!

  Kjempefin kiste ♥ Vi har og en, men den står ute i garajen enda... Fy og skam! Brukte den faktisk i mange år til TV-bord. Ikke noe alle har! hihi!

  Ha en skjønn dag i morgen. Her blir det daffings og bruktbutikksnoking. Der er det vel så mye baskelusker fra før at de tåler noen til ?!?! Eh...

  SvarSlett
 4. Hei..
  Jeg har vokst opp med en kamfertrekiste..kan kjenne lukten av den når jeg tenker på det..

  Kos deg i vintersolen..:))

  SvarSlett